Tjänster

Läs mer om vilka tjänster vi kan erbjuda

Rudbergs Bygg & Snickeri's tjänster

Rudbergs Bygg & Snickeri utför alla förekommande arbeten inom byggbranschen, till exempel nybyggnationer, om- och tillbyggnader samt renoveringar av hus. Bland tjänsterna ingår även fönstertillverkning, kakelsättning och plattläggning.

Nybyggt kök

Renovering

Oavsett om du vill renovera ett enskilt rum eller genomföra en helhetsrenovering av ditt hem, har vi den kompetens och erfarenhet som krävs för att leverera ett imponerande resultat!

Nybyggt hus

Ny- och ombyggnation

Tillsammans diskuterar vi dina behov av ny- och/eller ombygge. Låt oss hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Vi ser fram emot att göra din vision till verklighet!

Fönstertillverkning

Fönstertillverkning

Vår egen fönstertillverkning ger oss full kontroll över processen, från design och tillverkning till installation. Det innebär att vi kan leverera snabbt och säkerställa att varje steg utförs med omsorg och noggrannhet.

Poolområde med trädäck

Bygge av pooldäck

Vi hjälper dig att bygga pooldäck där kan du njuta av både skönheten och funktionaliteten hos en välplanerad utomhusyta. Vi kombinerar estetik och praktikalitet för att skapa en plats som passar dina unika behov och önskemål.

Nybyggd trappa

Snickeri & trappor

Vi är stolta över att erbjuda dig det bästa inom snickeri och skapa unika, anpassade träprodukter som till exempel dörrar och trappor.

Uterum

Bygge av altan/terass/uterum

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar oavsett om du vill bygga en altan, terass eller ett uterum. Vårt fokus är att skapa en trivsam utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av varje ögonblick.
 
 

VIll du veta mer?

Tveka inte att höra av dig!

Bildgalleri

Se mer av vårt arbete på vår Facebook.

Läs mer om oss